После 20 година:

Нушић навигатор & Нушић листићКолико год покушавамо да све лепе тренутке зaкључамо у срцу, да им омогућимо удобну егзистенцију у ходницима сећања, често нам то не успева. Свакодневни живот воли да доминира, терајући нас на брзу реалност и још бржи заборав!После 20 година не излажења листа "Чика Брана", наша школа се може похвалити успешним подухватом - из штампарске пресе изашао је први број "Нушић навигатора" и "Нушић листића".

Зашто два часописа, два чувара успомена у једној школи?


Одговор је врло једноставан - ми, Нушићевци, јединствени смо у својој различитости! На сајту школе пише да имамо малу и велику школу, мали и велики школски свет. Заиста је тако. У малој школи цртежи вреде колико и суво злато. Певају се песме у најраспеванијим одељенским заједницама. Сањају се мали снови, ужива се у тек пропупелим пријатељствима.


Са друге стране, ти исти, до јуче мали људи, имају велике наде и још веће љубави. Имају потребу да разговарају о својим осећањима и ставовима. Граде своје личности. Назиремо људе у њима!


Зато, од данас, 7. октобра 2010.г, ми, другарством, љубављу и одрастањем повезани Нушићевци, имамо 2 школска листа: мали "Листић" и велики "Навигатор". Спаковане заједно, наравно!


Листајући их, схватићете оно о чему вам говоримо, препознаћете границу између светова.


Купите часопис и уживајте у делима малих и мислима великих ђака. Баш као што ми свакога дана уживамо!Упознајте редакцију:
Сандра Кашиковић, Јелена Радовић, Милица Белић, Борис Лукман, Тамара Тасић, Маша Јанковић, Сара Кошанин, Маја Бурмазовић, Јована Миливојевић, Ана Вељковић и Тамара Радић.

Ево и Блаженке Тривинчић, главне уреднице и Уне, њене наследнице:
Чудесној редакцији није тешко да се бави и продајом часописа!