ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ 2012.год.У Нушићу радим 12 година. Памтим много симпатичних догађаја, неколико феноменалних манифестација, пар изузетних позоришних представа, али ништа од тога не може ни да се пореди са оним што сам, у четвртак, 27. децембра, у свечаној сали наше школе, доживела!


Те вечери сам, први пут присуствовала такмичењу "Ја имам таленат". Мало је када кажем да ми је било САВРШЕНО! Препуна сала деце, родитеља, такмичара. Два жирија - наставнички и ученички. А свуда унаоколо осмеси! Широки, безбрижни, топли!


Срце ми је пуно када само помислим колико је малих Нушићеваца спремно да запева, заигра, одсвира, одрецитује... и тако свима покаже колико уме и може. Нико од такмичара није био стидљив, нико није погрешио. Публику су болели дланови од непрестаних громогласних аплауза, који су се, сваких пар минута, проламали салом.


Тачно је да је у питању такмичење, али за мене су баш сви учесници били и победници! Осећам да, кроз овакве догађаје, расте љубав према својој школи и потреба да се у њу, када се школовање заврши, враћамо.


Погледајте слике и покушајте да замислите атмосферу...А за крај, победничка песма Ање Томић!

Катарина АлексићЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ 2011.год.


У петак, 23. децембра 2011. године, у свечаној сали наше школе одржало се такмичење талената. У овој манифестацији учествовало је пуно даровитих ученика млађих и старијих разреда. Такмичење је одржано ради откривања многобројних талената. Најбољи су били награђени у разним категоријама.Цео догађај је прошао савршено, такмичари су имали пуну подршку својих другара који су их бодрили.


А како је то било....


Млађи разреди:


У категорији млађих разреда награђени ученици су:


1. Мариа Бугарчић, Марија Видић, Дуња Перић, Срђан Лекић, Андрија Митровић, Марко Симић и Марко Слепчев са плесном тачком „ Boom, boom pow ” 4/4


2. Aлександра Црнојевић и Анђела Иљукић са музичко – плесном тачком „Чаробњак из Оза ” 2/2


3. Заријa Јовановић у извеђењу музичке композиције на виолини 3/2


Старији разреди:

Награђени ученици су :

1.Марија Костић са песмом “Rolling in the deep” 8/3

2.Ања Томић са песмом “Да те волим “ 7/3

3.Ђурђа Ђукановић и Ања Брндушић са гимнастичком кореографијом 5/4


Тијана Илић 7/3 и Весна Ристић