ucgeneracije

МАША КОВАЧЕВИЋ

ученица генерације 2015/16.г.


Тиха и ненаметљива, веома зрела девојчица, са много доброг и лепог у себи. И све оно што носи, неће скривати, поделиће. Право је чудо видети енергију коју улаже у свој раст и напредак, отвореност којом је обојена њена комуникација, љубазност с којом прилази свима око себе. Због тога је била успешна у свему за шта се определила, а о томе сведоче бројна освојена места на градским и општинским такмичењима из математике, српског језика, хемије, физичког и историје.


Она је понос ове школе, јер ју је достојанствено и одговорно представљала толико пута, на разним такмичењима и у разним приликама и никада није изневерила нас који смо очекивали да дође у школу са још једном дипломом.


Сва њена лепота, и духовна и физичка, сија из нежног и благог осмеха, који је, некеко, увек ту. Другари кажу да уме да саслуша, чува тајне и да добар савет. Стидљива и повучена, ипак је снажна и моћна.


За нас наставнике она је огледало успеха, за другове она је богатство. Управо овим квалитетима заслужила је титулу ђака генерације.
ucgeneracije

ТАМАРА ВЛАДЕТИЋ

ученица генерације 2014/15.г.


Невероватна девојчица, паметна, способна, са јасним путем испред себе. Тамара је кроз основну школу ишла сигурним кораком, без страха од неуспеха, саморегулисана и одлучна. Постигла је изванредне резултате и успехе, како на наставним, тако и на ваннаставним пољима.


Није се штедела да помогне другима, увек расположена и енергична. Оставила је неизбрисив траг током школовања и заслужено се нашла у "Холу славних ОШ "Бранислав Нушић"".
ucgeneracije

НИКОЛА МИЛИВОЈЕВИЋ

ученик генерације 2012/13.г.


Ко у предметној настави није имао прилике да одржи час у овом одељењу,зажалиће на пропуштеној авантури са необичним почетком и неизвесним крајем. У таквој атмосфери чуда и промена Никола је пронашао начин да се прилагоди.


Сталожен и одговоран, али истовремено и део вршњачке групе када се бежи са часа или учествује у несташлуцима. Несебичан и увек спреман да помогне свима када је то потребно, прави пријатељ за своје другаре.


Дечак са хиљаду идеја. Као да се стално пита а шта је ово, или шта је иза. Вероватно би рекао да ми живимо физику сваки дан, иако тога нисмо ни свесни. Зато је он пронашао у тој науци „оно право“ за себе. Такви су и његови резултати: 2. место на општинском такмичењу, 3. место на градском такмичењу, похвала на републичком такмичењу у шестом разреду; 2. место на општинском такмичењу, 2. место на градском такмичењу, 3. место на републичком такмичењу у седмом разреду; 1. место на општинском такмичењу, 3. место на градском такмичењу, 3. место на републичком такмичењу у осмом разреду.


Ту су и следећи успеси: 2. место на општинском такмичењу из математике у шестом разреду; 3. место на општинском такмичењу из математике у седмом разреду; 2. место на општинском такмичењу из хемије у седмом разреду; 2. место на општинском такмичењу књижевна олимпијада у осмом разреду.


Никола Миливојевић је поносан на своје успехе, али их не велича. Сам је рекао да му је увек важна подршка, разумевање и охрабрење које добија од свих. Иде за својим сновима и циљевима, јер његов животни мото је: „ Ко се усуђује, тај побеђује!“

Зенија Каиџија


Матија Чупић, ученик генерације 2011/12.г...


Милош Глишановић, ученик генерације 2009/10.г...


Милица Петковић, ученица генерације 2008/09.г...


Дејан Аничић, ученик генерације 2007/08.г...


Александра Ивановић, ученица генерације 2006/07.г...