„Већ четири године своје одељење доживљавам као слику. Ако сам довољно одмакнут, делује савршено! Хармонија, другарство, љубав и приврженост су асоцијације на њих. У каријери једног просветног радника се веома ретко дешава да имамо могућност и срећу да будемо одељењске старешине одељењу које личи на савршен пазл.


ucgeneracije


ДЕЈАН АНИЧИЋ, мој предлог за ученика генерације, један је савршен део ретко виђене слике другарства. Он је способан дечак ког на његове способности морате подсетити. Да бисте чули колико зна, морате прво да га питате. Да бисте видели и доживели његову врцаву духовитост, прво морате показати своју, али својом нападношћу и надменошћу нећете изазвати његову. Пошто вам он о овоме никада не би причао, његову свестраност и надареност мораћу да покажем ја. Освојио је:


Математика

2.место на општини, V разред

2.место у граду, V разред

3.место на општини, VI разред

1.место на општини, VII разред


Физика

1.место на општини, VII разред


Српски језик

1.место на општини, V разред

2.место на општини, VI разред

1.место на општини, VII разред

2.место у граду, VII разред

3.место на општини, VIII разред


Ликовна култура

3.награда - конкурс (општина), V разред


Физичко васпитање - фудбал

1.место на општини, V разред

1.место на општини, VI разред

1.место у граду, VI разред

2.место на општини, VII разред

3.место на општини, VIII разред


Дејан Анићић је савршен друг у одељењу које има душу. Није причљив, али може много тога да вам каже; јако је висок, али не одскаче; поносан је на своје успехе, али не и препотентан. Он је природа добра, паметна, поштена, ненаметљива; својом мирноћом, својом ширином и једноставношћу доприноси складу групе којој потпуно припада. Иако најбољи, он је прво и основно, део њих. Тиме се кандидовао за место најбољег међу једнакима, јер другачије није ни желео да га видимо!" проф. Саша Радовановић, разредни старешина


Александра Ивановић, ученица генерације 2006/07.г...