Огледала и Нушић


Драмски студио “Огледала” петнаест година остварује успешну сарадњу са ОШ “Бранислав Нушић“ учествујући на великом броју манифестација и едукујуци децу у свери драмског стваралаштва.


У току месеца септембра у част почетка школске године Студио је извео Чаробњакa из Оза, представу која задржава чудесно и забавно, а искључује тужно и застрашујуће и која више од једног века верно служи младима у души пркосећи времену које није успело да надвалада њену добродушну филозофију.


Девојчица Дороти Гејл из Канзаса, коју ураган односи у чаробну земљу иза дуге , на путу до Чаробњака упознаје Страшила, Лименог Дрвосечу и Плашљивог Лава и још много чудесних бића подсећа нас да сву срећу коју тражимо треба да потражимо у своме срцу, јер ако је тамо нема, нећемо је нигде ни наћи! Да ли је Оз Де луxе Чаробњак заиста толико моћан да Страшилу да памет, Лименом Дрвосечи срце, Плашљивом Лаву храброст а Дороти да врати кући открили су чланови Студија а публика, њихови другари су их наградили громогласним аплаузом.macevanje


macevanje


macevanje


macevanje


macevanje


macevanje


macevanje